dilluns, 3 de novembre del 2014

Dues setmanes de viatge

Durant estes dos setmanes ens hem centrat a crear o planificar el nostre viatge. Cada un hem triat un lloc diferent i vam fer una xicoteta exposició amb el més interessant de cada lloc per a així poder triar el lloc a què volíem anar. 

No podíem triar entre tants llocs que havíem buscat i decidim fer tres grups en classe i que cada grup fera un exposició amb les activitats culturals, llocs a què anar en el nostre temps lliure, i el cost en general del viatge. Els tres llocs triats van ser: Granada, Madrid i Toledo.

En el meu grup estem treballant Cristina, Marta i jo i busquem informació sobre Granada.
A mon m'ha tocat parlar sobre les activitats culturals que per cert hi ha molts tours i visites guiades gratuïtes per tota Granada i pels llocs mes interessants d'esta, Marta esta treballant amb els llocs a què anar en el nostre temps lliure i també esta trobant llocs molt interessants. Cristina s'encarrega del cost general de la nostra estada allí i les menjars en general. Divendres passat ens tocava exposar però per circunstacias no vam poder i estem esperant el dia en què exposem el nostre viatge a Granada, que en ma opinió en molt interessant i divertit.

2 comentaris:

  1. Sarai, llig de nou aquest escrit i localitza algunes faltetes o incorreccions que el traductor és incapaç d'endevinar però tu sí. A més, incrusta la presentació power point.

    ResponElimina