dimarts, 28 d’abril del 2015

Assajos i més assajos


Bé com vaig dir en la meua anterior entrada us vaig a explicar com van ser els assajos del programa.
El primer dia assagem amb el grup de Vicky.
Toni va imprimir una escala on teniamos assenyalat quan parlava cada persona i que és el que deia. A partir de ahi les xiques em deien que cançons volien que els introduïra, en què moment i quant temps.
També podien introduir efectes especials com a aplaudiments, esbroncs etc.
Vam estar una hora assajant i la veritat va eixir molt bé.
Elles estaven una mica nervioses i jo la veritat que també, com en tot assaig havien alguns errors però molt pocs i de tant en tant rèiem per a tranquil·litzar els nervis. En 15 minuts l'assaig estava acabat.
L'endemà li tocava a l'altre grup assajar. Cristina no va poder venir a l'assaig però igualment va eixir molt bé, les xiques i Nacho van saber improvisar sobre la marxa i també vam tenir moments de molts riures.
Són experiències que m'agradarien tornar a repetir.

Aprenent a ser tècnica



Com ja sabeu els meus companys i jo estàvem fent un programa de radi en el qual estàvem separats en dos grups.
Un format per Laura C., *Vicky i Paula el que abordaven tres temes diferents que pogueren interessar a la gent ja que el programa anava a ser escoltat en directe.
L'altre grup estava format per Cristina, Marta, Laura G., Elena i Nacho en el qual també abordaven temes molt interessants i divertits.
I preguntéssiu pel meu. Jo vaig decidir ser tècnica de so perquè tot el que té una mica de relació amb música m'encanta com veieu en l'el títol del meu blog, la música és el meu estil de vida.
Jo m'encarregava d'apagar o encendre els micròfons en el moment indicat, introduir les cançons quan els companys me la demanaven etc.
Toni em va estar ensenyant com utilitzar el programa de l'ordinador i la veritat no em va resultar tan difícil com imaginava, era bastant fàcil i jo ja tenia certa experiència amb tot aqueix món.
M'encantava poder introduir les cançons i els micròfons i practicant tot acaba eixint bé.
En la meua pròxima entrada explicaré com van ser els assajos amb cada grup, va ser una experiència única.